ipad ve iphone için joystick çıktı!

apple, ilk çıkışından bugüne çok zaman geçti ve bu zaman zarfı içerisinde yüzlerce ürün üretti ve sattı.
joystickli iphone 4
iphone, hiç kuşku yok ki apple'ın yapmış olduğu muhteşem telefon. telefonun en büyük özelliklerinden biri olan uygulamalar, telefonu dahada özel kılıyor. şimdi bu uygulamalardan daha da zevk almanın zamanı geldi sanıyorum. evet arkadaşlar, üstteki resimde de görmüş olduğunuz gibi iphone ve ipod için joystick çıktıiphone, ipad ve tüm android akıllı telefonlar için tasarlanan bu küçük boyutlu oyun kumandası herhangi bir pil ya da farklı bir aparata ihtiyaç duymuyor. tüm yapmanız gereken sanal kontrol pedi ekran üzerine yerleştirmek ve aşağı doğru itmek. Sonra iPhone ipad ya da diğer akıllı telefonlarla en sevdiğiniz oyunların keyfini çıkarabilirsiniz. Kullanmadığınız zaman da kolayca ekrandan oyun kumandasını kaldırabilirsiniz.

bu joysitick için gereki ücret ise sadece $17.99
fiyatı biraz pahalı olsa da iphone gibi bir telefona sahip birinin $17 gibi bir fiyatı çokta düşüneceğini sanmıyorum :) satın almak için buraya bakabilirsiniz.
joystickli ipad
iphone ve ipod joystick'in nasıl kullanıldığını görmek için aşağıdaki videoları izleyebilirsiniz.




Yorumlar

Adsız dedi ki…
Ürünü bir süre aradım yurtdışından arkadaşım aracılığıyla aldım ama almak isteyenler olursa sanırım aşağıdaki linkte daha iyisi satılıyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-iphone-analog-joystick-aparati-2-parca-73407463/detay/
Gayet güzel bir aparat oyun oynamak için harika

Bu blogdaki popüler yayınlar

babasının dursun'a mektubu karadeniz şivesiyle

valerie cox "kurabiye hırsızı"

twiends nedir? nasıl kullanılır? resimli anlatım