facebook görüntülü konuşma nasıl yapılır?

merhaba arkadaşlar, bu yazımızda facebook'un kullanıma açtığı yeni bir sistem olan facebook görüntülü konuşma ile ilgili bir yazı hazırladım bunu sizinle paylaşacağım

öncelikle facebook hesabınıza giriş yapınız. giriş yaptıktan sonra https://www.facebook.com/videocalling adresine giriniz. siteye girdiğinizde size bir eklenti kurduracak. bu eklentiyi kurmanız gerekmektedir. eğer manuel olarak kurmak isterseniz buradaki adresten eklentiye ulaşabilirsiniz.

eklentimizi kurduk şimdi sıra geldi nasıl kullanacağımıza. facebook görüntülü konuşmayı kullanabilmek için yine buradaki adrese giriniz. sitede karşınızda kullanmaya başla yazan yeşil bir buton göreceksiniz. 
buna tıklayın. tıkladığınızda sağ alt menüdeki sohbet menüsü açılacak buradan herhangi bir arkadaşınıza tıklayın ve görüntülü konuşma isteğini yollayın. daha sonra ise normal sohbet penceresinin değiştiğini göreceksiniz. artık normal sohbet penceresinden arkadaşınıza görüntülü konuşma yollamak için kamera butonuna tıklayabilirsiniz.
 
not: arkadaşlar görüntülü konuşmayı yapmak için aynı işlemleri diğer arkadaşınızda yapması gerekmektedir. aksi halde görüntülü konuşma başlamayacaktır.

Yorumlar

http://www.divxvizyon.net dedi ki…
güzelde acaba mesenger kadar kullanışlımı?
adana oto kiralama dedi ki…
msn kadar kullanıslı olamaz herhalde
accountvip dedi ki…
kullanışlımı?
stillborn dedi ki…
gayet kullanışlı bir sistem. msn'in yakında sonu gelir gibime geliyor :)
Bakburaya dedi ki…
Messenger devri yavas yavas sona eriyor gibi... Facebook hızla buyumeye devam ediyor.

Bu blogdaki popüler yayınlar

babasının dursun'a mektubu karadeniz şivesiyle

valerie cox "kurabiye hırsızı"

twiends nedir? nasıl kullanılır? resimli anlatım