hayatımız mizah olmuş haberimiz yok

eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında "bu ev kiralıktır" yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında "bu da" yazısını görürseniz bilin ki trabzon'dasınız.

kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti.
ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: "gördün mü bizim müşterileri... hey maşallah!" dedi.

kardeşime araba kullanmayı öğretiyorum. çok hevesli... bana; "abi çok kolay yaa aynı bilgisayar oyunu gibi!" diyor. cevabım; "hııı... ama tek canın var!"

otobüse bindim her yer dolu arkaya doğru ilerledim bir koltuktan tutundum ayakta duruyorum. hemen önümde oturan 20'li yaşlara yaklaşmakta olduğunu tahmin ettiğim genç: "oturmaz mısınız?" dedi hani kalkayım da oturun anlamında "gerek yok teşekkür ederim böyle iyi." dedim. kalktı ve "buyurun oturun." dedi. "teşekkürler iyi böyle." dedim. "huysuzluk etme otur dedik otur işte!" dedi ne yapayım oturdum ben de.

Yorumlar

EK Kazanç dedi ki…
Güzel bir blog, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Sizden ricam bu bloğu yaparken nerelerden esinlendiğiniz ve bilgi aldığınız benim bir blogum var ama sizinki gibi yapamıyorum. Teşekkürler

Bu blogdaki popüler yayınlar

babasının dursun'a mektubu karadeniz şivesiyle

valerie cox "kurabiye hırsızı"

twiends nedir? nasıl kullanılır? resimli anlatım