facebook profilimizin tasarımını geliştirelim

birlikte facebook profilimizi şekillendirip güzel tasarım yapacağız. "ama bu nasıl olacak?" sorusu hepinizin aklına gelmiştir. hemen açıklayayım; facebook'ta en son etiketlendiğimiz fotoğrafların 5 tanesi profil resmimizin yanında sıralanıyor. burası düzensiz olduğu zaman çirkin bir görüntü ortaya çıkıyor, biz de burayı tek tek resim kesip düzenlemektense bir internet sitesi yardımıyla bu işlemi kolayca tamamlayabiliyoruz. öncelikle facebook profiliniz yeni profil olması gerekmektedir. yeni profile aşağıdaki adımları uygulayarak geçebiliriz.



yeni profile nasıl geçilir?

yeni profile geçmek için facebook'a giriş yapın ve buraya tıklayın. hemen ardından "yeni profile geç" yazısına tıklayın. artık yeni profile geçmiş oldunuz. şimdi profilimizin tasarımını yapalım.

profilimizin tasarımını geliştirelim

mypeex sitesine giriyoruz, connect to facebook butonuna basıyoruz. küçük bir pencere açılacak, bu pencereden facebook'a giriş yapıyoruz ve allow yazısına tıklıyoruz yani uygulamaya izin veriyoruz. select a photo butonuna basarak bir fotoğraf seçin. bir süre bekledikten sonra fotoğrafı siteye yükleyecektir. fotoğrafı sağa, sola ve yukarı, aşağı oynatarak tam olarak ayarlıyoruz.


fotoğrafı ayarladıktan sonra upload to facebook butonuna basın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin. mypeex facebook'ta "mypeex.com photos" isimli bir albüm oluşturarak fotoğrafları içine yüklüyor. isterseniz albümün adını değiştirebilirsiniz. bu yazıdakileri uygulayarak facebook profilimizi geliştirmiş olduk. kolay gelsin.

Yorumlar

selim dedi ki…
facebook bunu zorunlu hale getirdi sanırım.

Bu blogdaki popüler yayınlar

babasının dursun'a mektubu karadeniz şivesiyle

valerie cox "kurabiye hırsızı"

twiends nedir? nasıl kullanılır? resimli anlatım