hiç aklınıza gelmeyecek olan 5 site keşfi

merhaba arkadaşlar, bu yazımızda internette dolaşırken bulduğum 5 adet siteyi size tanıtatacağım. 


1. virscan.org




virscan.org, isminden de az çok anlaşılacağı gibi antivirüs sitesidir. yalnız dikkat edilmesi gereken nokta şurası antivirüs sitesi derken bilgisayarınızı antivirüs olarak korumaz. mesela bilgisayarınızda antivirüs yok ve masaüstünüzde bir dosya var, bu dosyanın virüslü olduğundan şüpheleniyorsunuz virscan.org a girip burada üst bölümden dosyanızı yüklemek için gözat butonuna tıklayıp dosyayı sisteme gönderiyoruz. bir dakika içerisinde dosyanın virüslümü değilmi ortaya çıkıyor. sistem antivir, avast, avg, bit defender, g data, kaspersky, symantec gibi bir çok ünlü antivirüs şirketlerinin altyapısını kullanıyor.



2. stripgenerator.com






stripgenerator, sitesinde kendi karikatürünüzü oluşturabilir, daha sonra ise facebook, twitter gibi sosyal paylaşım alanlarında paylaşabilirsiniz. çok eğlenceli bir sistemdir.


3. mindmeister.com




mindmeister, sitenin türkçe dil desteği bulunmasada azda olsa ingilizce' ye aşina olanlar çok çabuk kavrayacaklardır siteyi. bu sitede ise zihin haritamızı oluşturabiliyoruz. bunun dışında beynimizi nasıl geliştirebiliriz, bunun hakkında bir kaç ipucu veriyor bize.


4. rasterbator








bu sitede bir resiminizi bir kaç metrelik bir reklam afişi olarak büyütebilirsiniz. kaliteli bir hizmet sunuyor bize.


5. aniboom.com




sanırım bu siteler arasındaki hiç şüphesiz en iyi sistemlerden biri aniboom sanırım. çünkü o kadar güzel derlenmiş toparlanmış ki site sadece animasyon olarak hizmet veriyor. youtube' nin animasyon videolar versiyonu diyebiliriz. aniboom da genel animasyonlar haricinde sanal animasyonlarda mevcut her biri, bir birinden güzel.


not: arkadaşlar, aniboom.com a giremiyorsanız buradaki adresten yardım alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

babasının dursun'a mektubu karadeniz şivesiyle

valerie cox "kurabiye hırsızı"

twiends nedir? nasıl kullanılır? resimli anlatım