bir devrim daha "google googles"

merhaba arkadaşlar, bu yazımızda google googles ve google googlesi kullanmak için 5 nedenden bahsedeceğim.


google, geçen yıl kullanıma sunduğu google googles'i bize tanıtmıştı. bu teknoloji sayesinde artık nerede olursak olalım, her hangi bir nesnenin resmini çekerek o resim hakkında bilgiye ulaşabiliriz. ulaşmasına ulaşabiliriz fakat bu teknolojiyi nerelerde kullanabiliriz şimdi buna değinelim biraz,



1. bu ürün gerçekten bu fiyata mı acaba?






alışveriş yaparken karşınıza bir ürün çıktı ve fiyatı sizi şaşırttı. hemen fotoğrafını çekin ve aratın sonuçlardan gerçekten o fiyata mıymış öğrenebilirsiniz.


2. bu restorant' da yemek yenir mi?




artık girdiğiniz her hangi bir dükkan hakkında bilgi sahibi olmanız mümkün. fotoğrafını çekip arama yaptığınızda o müessese hakkında size yorumlar, yemekleri lezzetli mi, yemekleri temiz mi, gibisinden sorularınızın cevaplarını kolayca bulabileceksiniz.


3. şu kişinin adı neydi acaba?




çok iyi tanıdığınız birinin resmini gördünüz fakat ismini bilmiyorsunuz. googles ile arama yapıp sosyal ağlardan kişi hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.


4. hangi mağazada indirim vardır?




google artık günlük hayatın parçası haline geldiği için bizim için önemi çok büyük, bu yüzden her şeyden haberimiz olacak buna indirimlerde dahil. nerede, hangi üründe, ne kadar indirim var hepsini anında öğrenebileceksiniz.


5. ingilizce' de şu kelime ne anlama geliyor?


bu tür basit sorulara anında cevaplar alabileceksiniz. googles ile nerede olursanız olun çeviri yapabileceksiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

babasının dursun'a mektubu karadeniz şivesiyle

valerie cox "kurabiye hırsızı"

twiends nedir? nasıl kullanılır? resimli anlatım