android fotoğraf uygulamaları

merhaba arkadaşlar, bu yazımızda android fotoğraf uygulamalarından bahsedeceğiz. 
android, google' ın bir süre önce mobil cihazlar için tasarladığı linux benzeri açık kaynak kodlu (open source code) işletim sistemidir. diğer bir deyişle, paylaşımı,  geliştirilmesi her şeyi serbest olan bir uygulama diyebiliriz.


burada da size fotoğrafçılık için gerekli olan uygulamaları bir araya toplamaya çalıştım. şimdi sırasıyla hepsini inceleyelim.


1. photoshop mobile : photoshop mobile ile fotoğraflarınızı düzenleyebilir, dilerseniz istediğiniz paylaşabilirsiniz. kırpma, döndürme, renk düzenleme gibi işlemleri dokunmadik olarak yapabilirsiniz. ayrıca photoshop hesabınız ile doğrudan fotoğraf veya videolarınıza ulaşma imkanına sahipsiniz.


  

2. vignette : vignette, uygulamalarınıza ilave ışık eklemenize olanak sağlar, bu sayede fotoğraflarınız olduğundan daha canlı daha mükemmel bir hal alır.




3. photoid : efekt, clip-art, yüksek çözünürlükte kayıt yapma, döndürme ve maske şekilleri olan bir uygulamadır.




4. photo wonder : photo wonder, mobil cihazınızda fotoğraflarınızı düzenlemeyi sağlayan eğlence amaçlı bir uygulamadır.




5. pro paint camera : kontrast doğrulama, text-font ayarlayabilme, oyuncak kamera ve x-ray gibi özelliği bulunan bir uygulamadır.




6. love photo frames : bu uygulama ile fotoğraflarınızı çerçeve içerisine alabilir, şekil verebilirsiniz.




7. camera 360 : bu uygulama ile telefonunuzu, lomo, hdr, odaklama, hayali filtreler uygulayarak profesyonel kameraya dönüştürebilirsiniz.





8. pic say : güçlü bir fotoğraf düzenleyicisidir. resimlerinize renk doğrulama, konuşma baloncukları gibi eklemeler yapabilirsiniz.





9. camera fun pro : android kameranıza, photoshop merceği uygulayan tek andorid uygulamadır.




10. camera zoom fx : fotoğraflarınıza 30 dan fazla efekt verme özelliği bulunan bir uygulamadır.




11. fast camera : fast camera, en hızlı fotoğraf çekme özelliği bulunan uygulamadır diyebiliriz. fotoğraf çekme işlemini gerçekleştirmek için düğmeye bastığınız anda resmi çeker.




12. fx camera : fx camera sayesinde, toycam, polandroid, fisheye, symmetricam gibi çeşiltli efektlerde fotoğraflarınızı çekebilirsiniz.




12. multicamera : kameranızda toplu çekim yapıp tek bir resim halinde görüntüleye bilmenize olanak sağlayan uygulamadır.




13. onsite photo : anında resim çekmenize olanak tanır ve çektiğiniz resimleri construction online yoluyla upload etmenize olanak sağlar.




14. photo album organizer : bu uygulama ile fotoğraflarınızı yeni oluşturduğunuz albümün içine kopyalayabilirsiniz. ayrıca fotoğraflarınızın daha iyi görüntülenmesine de yardımcı olur.




15. photomail : bu uygulama sayesinde fotoğraflarınızı çok hızlı bir şekilde düzenleyebilir ve mail yoluyla kendinize veya bir başkasına gönderebilirsiniz.




16. retro camera : retro kamera ile resimlerinize eski görünümünü verebilirsiniz.




17. photo scrapbook : ana ekranınızda, fotoğraflarınızın bir karalama defterini oluşturabilirsiniz.




18. photo effects : fotoğraflarınıza ilginç efektler katarak onları mükemmel ötesi bir şekle sokabilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

babasının dursun'a mektubu karadeniz şivesiyle

valerie cox "kurabiye hırsızı"

twiends nedir? nasıl kullanılır? resimli anlatım