adbux ile internetten para kazanma sanatı

merhaba arkadaşlar, bu yazımızda adbux ile internetten para kazanma konusuna değineceğiz. kısaca adbux'tan bahsetmek gerekirse, reklam gelirlerinin büyük bölümü reklamların hedef kitlesine, bir diğer deyişle reklamlara tıklatma üzerine dayalı bir sistemdir.


sisteme üye olduğunuzda internet linklerini bir süre açık tutuyorsunuz (30 saniye kadar) ve bunun karşılığında 0.01$ kazanıyorsunuz. ayrıca referansınız ile üye olan üyelerden de tıkladıkları reklam kadar para kazanıyorsunuz. zaten bu sistemi diğer internetten para kazanma ile ilgili sistemlerden ayıran en belirgin özelliği de sizi referans olarak gösteren kullanıcıların kazançlarının yüzde yüzünün hesabınıza yansıyor olmasıdır.



sitede bulunan "how adbux works" yani "adbux nasıl çalışır?" kısmında ki yazıda da basit hesaba göre 10 kişi sizi referans olarak gösterirse ayda 25 ile 30$ kazanabilirsiniz.


şu anda sistemde 10 adet reklam yayınlanmakta, fakat adbux sahipleri sistemin ileride daha da gelişeceğini ve gelen reklamlar ile kullanıcıların da para kazanmaları buna oranla artacağını bildiriyor. fakat sistemin bir kötü yanı var buda paypal ile ödeme yapmasıdır. biliyorsunuz ki henüz türkiye'de paypal'dan para çekebileceğimiz bir sistem yok. bu yüzden de paranız ile sadece internet üzerinden paypal destekli websitelerinden alışveriş yapmak zorunda kalıyorsunuz.


diğer bir kötü yanı ise hesabınızda en az 10$ gibi miktar olması gerekiyor. bu sayıya ulaştığında ödemenizi alabiliyorsunuz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

babasının dursun'a mektubu karadeniz şivesiyle

valerie cox "kurabiye hırsızı"

twiends nedir? nasıl kullanılır? resimli anlatım